dimarts, 16 de febrer del 2016

EL GRAN DIA

Autora: Núria Baiget

Sense dubte, vivim en un entorn privilegiat i opine que és una qüestió circumstancial, es a dir, pot canviar. En aquest ambient ric en el sentit més ampli, és mol difícil fer entendre el valor de tindre accés a l’educació i als recursos que ens envolten.



Personalment em preocupa transmetre als meus fills aquesta característica de volatilitat. Crec que és la única manera de que puguen apreciar la importància d’aprofitar el que tenim, conservar-lo i fer el possible per a que, poc a poc, ho disfrute més gent en lloc de menys.

Per això vaig trobar molt interessant el projecte de “Camí a l’escola” (seguiu l’enllaç si voleu llegir el que vaig escriure en eixe moment).  

Xiquets de l’escola anàren l’any passat a vore-la al cinema i segurament els va fer pensar.

Ara el mateix director ha fet una nova pel·lícula documental, aportant part dels beneficis a Save the Children. Com parlen a la seua pàgina, és “un himne a l’educació, a la dedicació a l’esperança i al coratge” 

La pel·licula es diu El Gran Dia  i ací tenim el trailer.



De nou l’Organització de Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) ha reconegut el projecte i patrocina “El Gran Dia”. Això representa el nivell més exclusiu de recolzament que atorga la Comisió Nacional.

Lamentablement, crec que no la fan en València, però si la teniu a l'abast, us anime a vore-la! 



2 comentaris:

  1. Gràcies Núria! No teniem coneiximent de la película... tractarem de veure-la.

    ResponElimina
  2. Feliç de poder compatir aquestes coses! Gràcies a tu!

    ResponElimina