divendres, 5 de desembre del 2014

Creativitat en l'educació, educació de la creativitat-VIII Quadern Fars




L'Observatori de Salut de la Infància i l'Adolescència –Fundació FARS- de l'Hospital Sant Joan de Déu ha publicat el seu vuitè quadern, titulat “Creativitat en l'educació, educació de la creativitat. Claus per a fer de la creativitat un hàbit”.

El propòsit d'aquest nou informe és tractar de donar resposta a preguntes tals com “què és la creativitat?” o “com es relaciona amb el desenvolupament del xiquet?”, entenent la creativitat com una habilitat latent en tots nosaltres, que cal exercitar des de la infància.

Referent a açò, el text deixa patente la seua importància com a factor clau per al correcte desenvolupament dels xiquets, en contribuir al creixement de l'expressió personal i el pensament abstracte, afavorir l'adquisició de competències útils per a la seua vida adulta i guanyar habilitats per a afrontar futurs reptes personals, socials i laborals.


Coordinat pel professor José Antonio Marina, catedràtic de Filosofia expert en temes d'educació i impulsor de la Universitat de Pares online, aquest VIII Quadern aborda, entre altres coses, el concepte de creativitat, assenyalant les barreres que impedeixen la seua expressió i oferint una sèrie de pautes orientades a fomentar el pensament creatiu en els xiquets.

Enllaç al quadern

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada