dimecres, 28 de maig del 2014

Dia 31 de maig: XERRADA en l'escola de pares i mares de la Conselleria. Pares amb intel·ligència educacional: teoria i pràctica”.

El pròxim dia 31 de maig del 2014 a les 11.00 hores en el saló d'Actes de la 
Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, D. Vicente Garrido Genovés, impartirà la sexta sessió de la II Edició de l'Escola de Pares i Mares. 
SEXTA SESSIÓ : “Pares amb intel·ligència educacional: teoria i pràctica” 
PONENT: Vicente Garrido Genovés 
DATA: 31 de maig del 2014 
HORARI: d'11 a 13:30 (o 14) INSCRIPCIÓ: Fins al 29 de maig 
D. Vicente Garrido és doctor en Psicologia i Graduat en Criminologia, així com un dels pioners i de les autoritats més reconegudes en l’àmbit de la criminologia violenta. Ha sigut consultor de Nacions Unides, i ha assessorat en diferents casos a la Policia i a l’Administració de Justícia. Entre els seus llibres publicats figura: El rastro del asesino, Cara a cara con el Psicópata, Los hijos tiranos i Perfiles criminales
En esta xarrada s'introduïxen les principals pràctiques i principis que la 
investigació actual assenyala com més importants per a educar els xiquets amb vista al seu millor desenrotllament i a previndre problemes com la conducta violenta, el fracàs escolar i altres. 
Aquells pares i mares que vullguen assistir puguen omplir el model d’inscripció a la jornada, atés que l’aforament del saló d’actes és de 250 persones: http://www.cece.gva.es/relin/val/escuela_padres.htm 
 Els assistents que així ho desitgen podran vindre acompanyats pels seus fills o 
filles xicotets, a partir de 3 anys, que seran atesos per monitors de temps lliure mentres dure la sessió formativa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada