dimecres, 22 de maig del 2013

MOBILITZACIONS CONTRA LA LOMQE. CONCENTRACIÓ DAVANT DE L'AJUNTAMENT DE L'ELIANA DIJOUS 23 A LES 19 HORES


US CONVOQUEM A TOTS I TOTES A UNA CONCENTRACIÓ CONTRA LA LOMQE A LA PLAÇA DEL POBLE



Considerem que la LOMQE, la llei educativa de Rajoy–Wert, és un atac al dret universal a l’educació.

L’aprovació, per part del Consell de Ministres de l’avantprojecte de llei és un menyspreu al conjunt de la societat espanyola i valenciana que es va pronunciar, massivament, el passat 9 de maig, contra una contrareforma educativa classista, segregadora i mercantilista. 

Cal mantindre la pressió, com es va fer el passat 9 de maig, amb la convocatòria de Vaga General d’Educació, fins que el govern rectifique i retire l’avantprojecte de llei.

El govern espanyol, presidit per Rajoy, torna a aprovar una norma sense el consens ni del professorat ni les mares i pares, l’alumnat i la majoria social. La Comunitat Educativa reclama unes polítiques favorables a una educació pública per a totes les persones, per a totes i tots, que siga compensadora de les desigualtats socials, arrelada al medi, integradora, inclusiva, en valencià, democràtica i afavoridora de la participació de tota la comunitat en les decisions que afecten a l’alumnat. La llei Rajoy–Wert és tot el contrari, és una llei rància, franquista, elitista, al servei de les empreses, del negoci educatiu i adoctrinadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada