dilluns, 20 de maig del 2013

EXPOCIÈNCIA 2013 DISSABTE 25 DE MAIG




El Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) obri de nou les portes al gran públic amb la cinquena edició d'Expociencia en una jornada plena de propostes lúdiques i divulgatives al voltant de la ciència i la tecnologia.

EXPOCIÈNCIA 2013 prepara prop de seixanta activitats organitzades des dels instituts d’investigació i bona part de les empreses ubicades al PCUV, un indret per a la innovació on 1.500 persones –investigadors i empresaris– treballen per a generar coneixement, transferir-lo al sector productiu i donar-li rendibilitat mitjançant aplicacions útils a la societat. L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE) participa també en aquesta festa de la ciència, la tecnologia i la innovació.

Al llarg de tot el matí de dissabte 25 de maig, científics i emprenedors faran una pausa en la seua tasca quotidiana per a obrir-nos els laboratoris, mostrar-nos les seues instal·lacions i implicar-nos a mode de joc en la realització d’interessants experiments. Hi haurà extraccions de DNA, viatges estel·lars, telescopis de neutrins i simuladors robòtics. Jugarem a fer visible allò invisible o a analitzar mosques transgèniques. L’aprenentatge i sobretot la diversió estan assegurats per a grans i menuts, professors i alumnes, famílies senceres i ciutadans en general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada